זוהי גבינה חצי קשה המיוצרת בשוויץ מחלב פרה באיכות גבוהה. הקרום האדום המרהיב שלה נוצר כתוצאה משפשוף פני הגבינה בפפריקה מתוקה בתהליך ההבשלה.
התכונות האורגנולפטיות של המכשפה האדומה הן רב-גוניות. הארומה היא זר גסטרונומי של עופות צלויים, תבלין מפולפל, לחם מהתנור, ניואנסים של מלפפון, תפטיר ביער וגוונים פרחוניים. והרכב הטעמים מדהים עוד יותר - פיוז'ן של אגוזי לוז, בצל זהוב מטוגן, מרק עשיר, בשר מטוגן, ירקות, תבלינים חריפים וקרם כפרי סמיך.